//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my babyblog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call someone to kill you!.

Status : I do loves myself ❤




Oh Shelala's
Baca dan sila diam !


Tak semua itu indah.

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Bam Bam

Angkat kaki Darling.

1. Untungnya aku ambik intersesi kat Kedah  sebab rasa "bebas".
To be truth,aku bersyukur sebab dapat peluang nak go through all my
day dengan mereka yang sentiasa ada di sisi saya.
Thanks.
2. Tak untungnya aku stay sini sebab makin hari makin rindu kat kau.
Rindu yg membuak pada insan yang sudah di miliki hatinya.
Damn it,loser aku ni !
I should realise from the start that you are not mine.
But I'm happy enough to love you till that day.
The day that I felt "she" is your choice.
Beautiful girl. Thats how I described "her".
Congrats for both of you "superman's couple".
No more cryin shela.
Be strong. Facts , I will never get for him for the second chance after what I've done before.
Smile.
That is the best solution ever.
One more,"angkat kaki Darling".
Give up already .
Oh Shela,kau kuat orang nya :)
Believe with your on "jodoh".
Nanti ade lah hero baru sampai. Batman ke,Kluang Man ke , Iron  Man. 
Haish,pape lah.
Taknak Superhero. Yang biasa-2 pun takpe.
Asalkan dia mampu sayang aku seadanya :)
Bbai "abg terbang ".
Fyi,it's already 2 years I'm fallen in love with you.
And today,I will end for it.
For everything.
Thanks.




Labels: